ВИЖ ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Цената на доставка до офис на Еконт е 4,80-5лв.в зависимост от цената на обувките,но за един чифт трудно може да надвиши 5лв. лева.За повече от един чифт цената се оскъпява според теглото, сумата и тарифата за цените на Еконт. 

Вече предлагаме и доставка до офис на Спиди с цена на доставка от 4лв.за един чифт до техен офис и 5,50лв.до Ваш адрес. 

До Ваш адрес цената е в порядъка на 5. 15-5,50лева (5.15лв.е за по-големите населени места и 5,50-6.00лв.е до села и малки градчета без офиси на куриери) в зависимост от броя на поръчаните от Вас чифтове,но няма да надвиши 7-8лева при поръчка на 3 чифта.

При подмяна на чифт  с друг размер или връщане ,цената на доставката се поема от клиента и в двете посоки!!!

За Ваше улеснение сме въвели твърда цена за доставка от 5лв.,но това не значи,че Вие ще заплатите 5лв.,плащате точно колкото е сумата на куриера.За един чифт може да е по-малко от 5лв.,но за два, три или повече цената се определя от теглото и такса за паричен пощенски превод според тарифата на куриера и цената за 2 или 3 чифта ще е повече 5лв.

Получаваме парите от наложения платеж ЕДИНСТВЕНО чрез Пощенски паричен превод по банков път,затова Вашите обувки няма да бъдат съпроводени с касова бележка.За доказателство за вашата покупка служи документа предоставен ви от куриера,а също и нашата база данни.При желание за връщане на обувки,поради отказ от договора ,в установения от закона 14 дневен срок ,е нужно да се свържете с нас на посочения телефон за връзка и да попълните Стандартния формуляр за упражняване на право на отказ(вашите имена и КОРЕКТНА БАНКОВА СМЕТКА(проверете я два пъти),за да получите обратно заплатената сума,без разходите по транспорта.Въпросния формуляр ще получите във вашата пратка или можете да го изтеглите от нашия сайт.